O'Neill

Sales Assistant Oostende - Oostende

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 15-11-2017 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Oostende Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 22 - 23 Salaris -

Bent u een gepassioneerde Sales Assistant met grote interesse voor surf & snow lifestyle? Wilt u deel uitmaken van onze O'Neill Store in Oostende? Dan zijn wij op zoek naar u!

 

Sales Assistant
Parttime 22,5 uur per week

 

The job:
Als sales assistant bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van het O'Neill product. U speelt een belangrijke rol in het halen van de targets van de winkel. Ook werkt u als sales assistant mee aan een juiste inrichting/indeling in de winkel van kleding door het opvolgen van O'Neill richtlijnen. Met uw grote interesse voor de actieve lifestyle wilt u het merk uitstralen en uw passie uitdragen richting de klant. Naast dat u een belangrijke rol speelt bij het advies geven richting de klant, zorgt u ook voor een goede communicatieve en secretariële ondersteuning.

 

Heeft u:

Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare positie; Goede communicatieve vaardigheden; Commerciele visie met oog voor trend; Passie voor board sport en O’Neill lifestyle.

 

Wij bieden:

Een uitdagende baan bij een groot surf & snow merk. Daarnaast bieden we u goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Heeft u interesse in deze functie?
Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor vragen kunt u terecht bij Nancy Watthy, District manager, via hrretail@oneill.com. U kunt uiteraard ook altijd even de winkel binnen lopen.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Belgiƫ
Trefwoorden Sales Assistant, Oostende, Sales, winkel, verkoopmedewerker, retail

Contactgegevens

Contactpersoon Jose Merx

Vestigingsplaats

Solliciteer